همه نکاتی که درباره فیبریلاسیون دهلیزی باید بدانید!

فیبریلاسیون دهلیزی (AF) یک ریتم غیرطبیعی رایج قلب است و زمانی اتفاق می افتد که ضربه های الکتریکی از مکان های مختلف دهلیز (حفره های بالای قلب) با یک حالت نامنظم خاموش می شوند. موجب فشار به دهلیز و ضربان نامنظم قلب یا تپش احساس می شود. فیبریلاسیون دهلیزی علت اصلی سکته مغزی است. در این مطلب با کمک جدیدترین تحقیقات پزشکی دنیا شما را با همه نکات مهم پیرامون فیبریلاسیون دهلیزی آشنا می کنیم.

فیبریلاسیون دهلیزی چیست؟

عمل پمپاژ قلب با پیام های کوچک الکتریکی تولید شده توسط بخشی از قلب به نام گره سینوس کنترل می شود. گره سینوس گاهی اوقات “ضربان ساز طبیعی” قلب نامیده می شود.

به طور معمول، پیام های الکتریکی با هر پیام قلب تان به طور منظم، برای پمپاژ خون در اطراف بدن تان ارسال می شود؛ که به صورت ضربان طبیعی قلب، ضربان منظم قلب یا تپش احساس می شود.

گره سینوسی امواج الکتریکی منظم ارسال می کند، این پیام های نامنظم چندگانه دهلیز را مرتعش می کنند یا فشار می دهند که به عنوان فیبریلاسیون شناخته می شود و به صورت ضربان نامنظم قلب و گاهی اوقات سریع یا تپش احساس می شود.

انواع فیبریلاسیون دهلیزی

1-پارکسیسمال معروف به AFib – گاهی اوقات رخ می دهد و سپس متوقف می شود. AFib متوقف می شود و قلب به ریتم طبیعی باز می گردد. AFib ممکن است به آخرین ثانیه ها، دقیقه ها، ساعت ها یا روزها قبل از بازگشت قلب به ریتم طبیعی خود برسد. افراد مبتلا به این نوع AFib معمولا علائم بیشتری نسبت به دیگران دارند. همانطور که قلب در داخل و خارج از AFib قرار می گیرد، سرعت ضربان امکان دارد از آهسته به سریع تغییر و دوباره به دوره های کوتاه مدت بازگردد.

2- پایدار– که خود به خود متوقف نمی شود. داروها یا نوع خاصی از شوک الکتریکی (به نام کاردیوورژن) برای کمک به بازگشت قلب به ریتم طبیعی استفاده می شود. اگر درمان نشود، قلب خارج از ریتم باقی می ماند

ادامه مطلب لینک زیر:

همه نکاتی که درباره فیبریلاسیون دهلیزی باید بدانید!